Info & Contact

Wie ben ik?
Ik ben Sigrid en woon in Rotterdam. Ik hou van bewegen, reizen en genieten van de zon op het terras en strand.
Vanaf mijn 16e was ik al in de sportschool te vinden voor aerobics, steps en fitness. Dankzij een blessure ben ik overgestapt op Bikram yoga. En in 2017 ben ik me verder gaan verdiepen in de smaken van yoga. Ik volgde de Hot Yin Yang Teacher Training bij de Hot Yoga Academie en diverse workshops, zoals Yoga Nidra bij Ananda Yoga Centrum, Yin yoga en de Advanced Kidsyoga study bij De nieuwe Yogaschool in Amsterdam, gegeven door Helen Purperhart.

Waar?
Wekelijks geef ik Yin & Mahila Yoga bij Hot Yoga Place en Yin Yang bij M.Point Life Style Center in Spijkenisse. Vanaf mei ben ik op dinsdagavond & zaterdagochtend te vinden bij House for Care; een gloednieuwe locatie in Capelle a/d IJssel. Op zaterdag 18 en 25 mei kun je hier trouwens om 10.00 uur een gratis proefles volgen! Aub wel even aanmelden.

En …. vanaf 19 mei geef ik 5x Yoga in de Kas.

Kosten?
Een 10-Stippenkaart voor yoga bij House for Care kost € 125,- en is 3 maanden geldig. Schaf je hem in juni aan, dan is hij wegens de zomer, 4 maanden geldig.

Wil je liever privé yoga aan huis, dan is het bedrag € 225,- voor 10 keer.

5x Yoga in de Kas kost eenmalig € 69,95 inclusief een kopje thee na afloop.

Heb je een vraag, een verzoek of wil je yogalessen reserveren, vul dan hieronder vrijblijvend je gegevens in en ik neem contact met je op.

Tot slot nog een kleine foto-impressie!

City Yoga Trip Rotterdam - Taste of Yoga

Worshop Yoga - Swan Market 2018

 

 

UWFD Taylor

Upwardfacingdog

                    cropped-unplug.jpg

Bekijk hier mijn Blog en lees verder.

Kamer van Koophandelnummer: 72462140
BTW-nummer: NL180165185B01