Info & Contact

Wie ben ik?
Ik ben Sigrid en woon in Rotterdam. Ik hou van bewegen, reizen en genieten van de zon op het terras en strand.ha_-sigrid.fluit-.jpg
Vanaf mijn 16e was ik al in de sportschool te vinden voor aerobics, steps en fitness. Dankzij een blessure ben ik overgestapt op Bikram yoga. En in 2017 ben ik me verder gaan verdiepen in de smaken van yoga. Ik volgde de Hot Yin Yang Teacher Training bij de Hot Yoga Academie en de Pilates Teacher training. Regelmatig volg ik workshops, zoals Myo Yin, Yoga Nidra bij Ananda Yoga Centrum en de Advanced Kidsyoga study bij De nieuwe Yogaschool in Amsterdam, gegeven door Helen Purperhart.

Waar ben ik te vinden?
Voor Yin en Mahila Yoga ga je naar Hot Yoga Place en voor een YinYang les naar M.Point Life Style Center in Spijkenisse. Op dinsdag- & donderdagavond ben ik te vinden bij House for Care; een gloednieuwe locatie in Capelle a/d IJssel waar ik YinYang Yoga geef.

Wil je buiten yoga’en? Ik organiseer 5x Yoga in de Kas bij de Rotterdamse munt
En …. als kers op de taart, organiseer ik samen met Ellen van Wereld van Yoga twee heerlijke yoga wellness weekenden in Nederland.

Buitenyoga - Yoga in de Kas

Kosten?
Een 10-Stippenkaart voor yoga bij House for Care kost € 150,- inclusief gebruik yogamat en props. Echter in de zomerperiode kun je hier per les betalen.

5x Yoga in de Kas kost eenmalig € 69,95 inclusief een kopje thee na afloop. Of per keer eenmalig € 14,50.

Wil je graag met een groepje yoga beoefenen bij een van de hotspots van Rotterdam, vraag hieronder naar de mogelijkheden.

Tot slot nog een kleine foto-impressie!

Taste of Yoga - Buitenyoga

IMG_7600

Taste of Yoga - Buitenyoga Rotterdam

City Yoga Trip Rotterdam - Taste of Yoga

Taste of Buitenyoga Rotterdam Worshop Yoga - Swan Market 2018

 

UWFD Taylor

Upwardfacingdog

                    cropped-unplug.jpg

 

Bekijk hier mijn Blog en lees verder.

Kamer van Koophandelnummer: 72462140
BTW-nummer: NL180165185B01