Bedrijfsyoga

Veel bedrijven zien de noodzaak van beweging al in en bieden hun medewerkers sport en yoga aan. Yoga zorgt voor een goede houding en reduceert stress, waardoor burn out-klachten verminderen.

Per bedrijf kunnen afspraken gemaakt worden over de dag, de duur en het tijdstip waarop medewerkers hun matje of handdoek uitrollen. Zo kunnen ze de dag starten met een flow-yogales voor wat meer energie. Of volgen ze een rustige yin-les tussen de middag om wat spanning los te laten.

Yoga via Teams
Dankzij de uitbraak van het corona-virus, werken veel medewerkers thuis en volgen zij yoga via Teams. Zo blijven ze vanuit huis verbonden met het bedrijf en werken ze aan een gezonde levensstijl.

Vragen of interesse? Stuur een mail of bel naar 06 579 34 704.

Bedrijfsyoga Taste of Yoga Kop van Zuid

2 gedachtes over “Bedrijfsyoga

  1. Beste Sigrid, hartelijk dank voor al de mooie lessen via Teams het afgelopen jaar. Je lessen zijn altijd super relax en ontspannen, met goede uitleg en toevoegingen, goed te volgen voor een ieder. Een aanrader voor iedereen.

    Geliked door 1 persoon

  2. “De yogalessen hebben mij ontzettend geholpen met verkrijgen van rust en flexibiliteit. Ik heb enorm genoten van de lessen. Heldere uitleg met een zeer fijne persoonlijke touche van Sigrid. Een aanrader!”

    Urmila,
    AKD advocaten | notarissen | belastingadviseurs

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s