Yoga Mindfulness weekend aan Zee

Yogaweekend aan Zee - Taste of Yoga

Domburg in Zeeland is de ideale plek om je batterij helemaal op te laden met yoga en mindfulness. Domburg is een mooie badplaats met prachtige natuur, goede horeca en fijne koffietentjes. En je kunt er uiteraard heerlijke strandwandelingen maken!

We verblijven er van 30 augustus t/m 1 september 2019 in het prachtige, comfortabele Yogabee, vlakbij de zee. Het gebouw is sfeervol en gezellig ingericht en bij binnenkomst word je meteen blij van de rust. Er is veel aandacht besteed aan de inrichting en dat zorgt voor een ontspannen sfeer. Er is een mooie tuin, een zwembad en een geweldige yogaruimte.

Yogaweekend aan Zee - Wereld van Yoga - Taste of Yoga

Tijdens dit weekend wordt er vegetarisch voor je gekookt tijdens ontbijt (2x), lunch (2x) en diner (2x). Ook staat er de hele dag muntwater en thee voor je klaar. Ook zijn een welkomst- en afscheidsdrankje met iets lekkers inclusief. De maaltijden zijn licht verteerbaar, zodat we het lichaam makkelijker kunnen opschonen.

We serveren dit weekend dan ook geen alcohol, maar je bent natuurlijk vrij om dit zelf mee te nemen en in onze koelkast te plaatsen.


De yogalessen worden gegeven door Sigrid. Zij neemt je mee langs verschillende soorten yoga, zodat je kunt ervaren wat het beste bij je past. De lessen zijn toegankelijk voor beginnende en wat meer ervaren yogi’s.

Ook besteden we tijd aan mindfulness, iets dat in ons dagelijkse leven eigenlijk niet meer mag ontbreken! We hanteren hierbij trouwens een unieke, niet-zweverige (en wetenschappelijk onderbouwde) methode. Onderwerpen hierbij zijn:

  1. Hoe werkt je brein?
  2. Technieken om je aandacht te focussen
  3. Autonoom zenuwstelsel
  4. Stress en de amygdala (een belangrijk onderdeel van je hersenen)
  5. Het beïnvloeden van je stresslevel met je adem

Wie we zijn?
Wij zijn Ellen en Sigrid. We komen uit de Rotterdamse hotel- en theaterwereld en zijn ervaren gastvrouwen en organisatoren van evenementen. Beide zijn we (uiteraard) gepassioneerde liefhebbers van yoga en reizen. Daarom bieden we met Wereld van Yoga yogavakanties aan, die comfortabel en down to earth zijn, met een vleugje spiritualiteit.

Ellen doet sinds 13 jaar aan yoga (Critical Alignment Yoga, Yin Yoga, Hatha Yoga) en is meditatie-/mindfulnesstrainer, opgeleid bij Robert Bridgeman.

Sigrid geeft de down-to-earth en praktische yogalessen. Ze is gepassioneerd yogi (Bikram Yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra, Hot & Power Flow Yoga) en geeft wekelijks les in verschillende studio’s. Zij heeft de Hot Yin Yang Teacher Training en de Pilates Teacher Training van de Hot Yoga Academie afgerond. Daarnaast blijft ze up to date door het volgen van diverse workshops.

Ons programma
Vrijdag 30 augustus 2019
15.00 uur Aankomst met welkomstdrankje & iets lekkers
16.00 uur Kennismaking
17.00 uur Hatha Yoga
19.00 uur Diner
20.30 uur Wat is Mindfulness?

Zaterdag 31 augustus 2019
08.30 uur Licht ontbijt
09.15 uur Chakra Yoga: wat zijn chakra’s en wat doen ze voor je?
12.00 uur Lunch
16.00 uur Yin Yoga
18.00 uur Diner
20.00 uur Mindfulness meditatie om lekker te slapen

Zondag 1 september 2019
08.30 uur Licht ontbijt
09.15 uur Mindful strandwandeling
12.00 uur Lunch
14.00 uur Yoga Nidra
15.00 uur Afsluiting met wat zoets

Je verblijf
Alle kamers zijn zeer rustgevend en smaakvol ingericht. Er staan losse bedden zodat de kamers gemakkelijk door 2 personen gebruikt kunnen worden. Sommige kamers hebben een eigen badkamer en anderen delen een badkamer.

De kosten van dit verblijf verschillen per type kamer:

Een super de luxe 2-persoonskamer met een eigen (vrijstaand) bad en een douche:

  • Op basis van 2 persoonsgebruik € 385,- p.p

Luxe 2-persoonskamers met een eigen badkamer:

  • Op basis van 2 persoonsgebruik € 375,- p.p

Luxe 2-persoonskamers met gedeelde, aangrenzende badkamer:

  • Op basis van 2 persoonsgebruik € 360,- p.p.

Mooie, kleinere 1-persoonskamer met een gedeelde badkamer:

  • Op basis van 1 persoonsgebruik € 350,- 

Alle kamers hebben losse bedden.

Spreekt ons programma jou aan? Mail ons voor informatie en het deelnameformulier!

Wereld van Yoga