Yoga Wellness Retreat

Zonneterras-Freedom

Van vrijdag 11 juni t/m zondag 13 juni ontvangen wij jou graag in het prachtige Lichthuis in Zandvoort aan Zee. Tijdens dit weekend kom je helemaal tot rust; je beoefent diverse soorten yoga; je maakt kennis met Mindfulness en kun je genieten van heerlijke gezonde gerechten.

Ons programma
Vrijdag
15.00 uur Inchecken met welkomstdrankje & bite
16.30 uur Hatha Yogales
19.00 uur Diner
20.30 uur Kennismaking met mindfulness

Zaterdag
08.30 uur Licht ontbijt
09.00 uur Hatha Flow yoga
11.00 uur Brunch
16.00 uur Healty Snack
16:30 uur Yin Yoga
19.00 uur Diner
20.30 uur Mindfulness en geleide meditatie om lekker te slapen

Zondag
08.30 uur Licht ontbijt
09.00 uur Mindful strandwandeling
11.00 uur Brunch
12.30 uur Yoga Nidra
14.00 uur Afscheid met thee en iets lekkers
15:00 uur Vertrek
De lessen zijn geschikt voor beginners en voor de meer ervaren yogi.

De locatie
Het Lichthuis is gevestigd in een voormalig kerkje en bijbehorende pastoriewoning in Zandvoort. Slechts 5 minuten van het strand, een prachtig natuurgebied en het station richting Haarlem en Amsterdam. Topontwerper Osiris Hertman zorgde voor de interieurindeling en uitstraling. Hij maakte van de kerk en aanbouw prachtige sfeervolle minisuites.

img_0209

De kamers
Aan de achterzijde van het Lichthuis zijn 6 sfeervolle en comfortabele appartementen gecreëerd. Stuk voor stuk uniek, met een geheel eigen karakter. Elk appartement heeft zijn eigen voorzieningen, en toegang tot de omliggende tuin.

Eten en drinken
Tijdens dit weekend wordt er vegetarisch voor je gekookt. De prijs is inclusief gember- & muntwater, thee, ontbijt (2x), lunch (2x) en diner (2x) plus een welkomst- en afscheidsdrankje met gezonde snack. De maaltijden zijn licht verteerbaar, zodat we het lichaam makkelijker kunnen opschonen. We serveren dit weekend dan ook geen alcoholische dranken, maar je bent natuurlijk vrij om dit zelf mee te nemen en in onze koelkast te plaatsen

Prijs per persoon
€ 395,- all in

Interesse om met ons mee te gaan? Wacht dan niet langer en vraag je kamer aan via sigrid@taste-of-yoga.com.     

Bij wie kom je terecht?
Wij zijn Ellen (Wereld van Yoga) en Sigrid (Taste of Yoga) en komen uit de Rotterdamse hotel- en theaterwereld. Dankzij onze jarenlange ervaring en samenwerking in het organiseren van evenementen en als liefhebbers van yoga & reizen, organiseren wij een aantal yoga-weekenden per jaar. Hier kunnen wij onze passie voor yoga overbrengen en je kennis laten maken met ‘Mindfulness’.

Sigrid heeft haar yogakennis opgedaan bij de Hot Yoga Academie en heeft daarnaast meerdere workshops gevolgd. Sinds oktober 2019 geeft ze bijna dagelijks yoga (tijdens deze corona-tijd zijn de lessen online). Haar Hatha yogalessen zijn combinaties van asana’s waardoor er een flow van poses ontstaat. Alle lessen  starten & eindigen met ademhalingsoefeningen. Er is dus veel aandacht voor de adem.
Ellen doet sinds 13 jaar aan yoga (Critical Alignment Yoga, Yin Yoga, Bikram Yoga) en is opgeleid meditatie-/mindfulnesstrainer bij Robert Bridgeman.

Twijfel je nog? Laat je dan inspireren door Iris: een van onze deelnemers in 2018.

Wereld van Yoga

Een gedachte over “Yoga Wellness Retreat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s