Over …

Bij Taste of Yoga kun je diverse soorten yoga beoefenen en kennis maken met de verschillende smaken van yoga. De studio is gelegen in het Entrepotgebouw op de Kop van Zuid en bij mooi weer vindt de yoga buiten plaats, bij de Rotterdamse Munt!

Wie is Taste of Yoga?
Sigrid is de eigenaar van Taste of Yoga en woont op de Kop van Zuid. Vanaf haar 16e was ze al in de sportschool te vinden voor aerobics, steps en fitness. Dankzij een blessure is ze overgestapt op Bikram yoga en dacht dat dit yoga was. In 2017 kwam ze erachter dat er meer ‘smaken’ yoga zijn. Ze volgde de Hot Yin Yang Teacher Training bij de Hot Yoga Academie, een Pilates Teacher training en volgt regelmatig workshops, zoals Myo Yin, Yoga Nidra bij Ananda Yoga Centrum en de Advanced Kidsyoga study bij De nieuwe Yogaschool in Amsterdam, gegeven door Helen Purperhart.

Hiervoor was ze te vinden op verschillende plekken in & rond Rotterdam. Op maandagavond bij Hot Yoga Place, op woensdag bij M.Point in Spijkenisse en voor een zondagochtend buitensessie bij de Rotterdamse Munt.

Daarnaast geeft ze online Bedrijfsyoga en organiseert ze (op aanvraag) met Ellen Spoor van Wereld van Yoga, Yoga Wellness weekenden in Nederland en Bedrijfsyoga op locatie.

2 gedachtes over “Over …

 1. Taste of Yoga is een fijne yoga studio.
  Fijne locatie en ruimte. In de zomer worden er een aantal lessen gegeven bij locatie de Rotterdamse Munt: je waant je in Zuid Frankrijk tussen de kruiden en de bloemen.
  Veel variatie in les aanbod en ook verschillende dagen en tijden. Zelf in te roosteren via een online rooster systeem. Middels losse lessen, een 10 rittenkaart of een abonnement. Super handig!
  Sigrid is een fijne docent, helder en niet zweverig. Ze legt ook uit waar de verschillende houdingen goed voor zijn.
  Ik voel me hier goed en dit is dus zeker een aanrader!

  Geliked door 2 people

 2. Review van One Fit member, Kim Sterkman:
  De beste yoga-les in Rotterdam! De groep is niet zo groot, waardoor er meer persoonlijke aandacht is. Ook vind ik de les kwalitatief goed, zo worden er ook wat minder bekende poses gedaan en wordt er veel aandacht besteed aan de ademhaling.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s