Over …

Bij Taste of Yoga kun je diverse soorten yoga beoefenen en kennis maken met de verschillende smaken van yoga. Vanaf 1 oktober in de gloednieuwe studio in het entrepotgebouw op de Kop van Zuid!

Wie is Taste of Yoga?
Sigrid is de eigenaar van Taste of Yoga en woont op de Kop van Zuid. Vanaf haar 16e was ze al in de sportschool te vinden voor aerobics, steps en fitness. Dankzij een blessure is ze overgestapt op Bikram yoga en dacht dat dit yoga was. In 2017 kwam ze erachter dat er meer ‘smaken’ yoga zijn. Ze volgde de Hot Yin Yang Teacher Training bij de Hot Yoga Academie, een Pilates Teacher training en volgt regelmatig workshops, zoals Myo Yin, Yoga Nidra bij Ananda Yoga Centrum en de Advanced Kidsyoga study bij De nieuwe Yogaschool in Amsterdam, gegeven door Helen Purperhart.

Hiervoor was ze te vinden op verschillende plekken in & rond Rotterdam. Op maandagavond bij Hot Yoga Place, op woensdag bij M.Point in Spijkenisse en voor een zondagochtend buitensessie bij de Rotterdamse Munt.

Daarnaast organiseert ze met Ellen Spoor van Wereld van Yoga, Yoga Wellness weekenden in Nederland en Bedrijfsyoga op locatie.

                                         Onder Maas                      Logo Wereld van Yoga voor website

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s